RADI VÁM PORADÍME na tel .:
(+421) 0948 166 017
košík: 0 ks
celková cena: 0.00 €
0
Dokončiť objednávku

Recenzie Flora-online

Hodnotenie našich zákazníkov


Chcete poslať kyticu a neviete komu zveriť Vaše chystanej prekvapenie? Rozhodnite sa podľa skúseností ľudí, ktorí si tovar zakúpili pred vami na našom eshope Flora-online. Ku každému nákupu totiž môžu jeho majitelia - naši zákazníci písať recenzie a pomocou 3 úrovní vyjadriť svoju spokojnosť.

Hodnotenie nájdete nižšie na tejto stránke.

Ako to funguje?

Každý, kto na Flora-online.cz nakúpi, môže hodnotiť. V hodnotení skutočných majiteľov spočíva jeho najväčší pridaná hodnota - môžete si byť istí, že čítate nezaujatú recenziu, ktorá vychádza z reálnych skúseností s našimi službami v doručovaní kvetov.

Chcete tiež hodnotiť? Stačí vytvoriť objednávku na našom e-shope. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vášho emailu.

Môže sa samozrejme stať, že narazíte aj na hodnotenie bez slovného komentára (majú len hviezdičky, pretože ich majitelia nepridali text). Recenzia nám pribúdajú každým dňom a my vám za to ďakujeme!

Váš spoľahlivý doručovateľ kvetín Flora-online.cz

« 1 2 3 4 13 26 38 50
16. Septembra 2019
Bezproblémové doručení, telefonát předem.
16. Septembra 2019
Vse dorazilo v poradku sice se zpozdenim a na darku (medved) byla cenovka ale jinak hodnotim sluzbu kladne kvetiny udelaly dojem a pritelkyne byla dojata :)
16. Septembra 2019
Nakupovala sem u vas již několikrát a vždy sem byla velmi spokojena i obdarovani. Děkuji za služby
16. Septembra 2019
Super veľká spokojnost❤️
16. Septembra 2019
vždy o.k.
16. Septembra 2019
Skvělé fungující služby, přijatelná cena.
16. Septembra 2019
OPĚT ABSOLUTNĚ PERFEKTNÍ!!!! DĚKUJI BOHATOVÁ
16. Septembra 2019
Spokojnosť veľká
16. Septembra 2019
Kytica bola doručená a maximálna spokojnosť. Pekne ďakujem s pozdravom Štefánik 
16. Septembra 2019
byla jsem velice spokojena Tůmová
15. Septembra 2019
Super ! Spokojnosť na 1-čku
15. Septembra 2019
Very good and efficient!!!
15. Septembra 2019
Skvělý děkuji moc ?
15. Septembra 2019
spokojenost
15. Septembra 2019
Jsme spokojeni
15. Septembra 2019
Překrásné kytice co víc si přát. Moc děkuji, neteř měla určitě radost, byla jí doručena a moc se líbyla.
Děkuji s pozdravem hezkého dne J. Půlpán.
15. Septembra 2019
Kytice byla krásná a potěšila:-)
15. Septembra 2019
S Vaší službou jsme VELICE spokojeni a doručovatel, v našem případě doručovatelka, byla velice milá a příjemná--díky
15. Septembra 2019
Skvělá služba, není co dodat. Objednávku jsem učinil již několikrát a vždy vše v naprostém pořádku.
15. Septembra 2019
Perfekt služby.???
15. Septembra 2019
Vylepšila by som to v zmysle možnosti doručenia €v banke, financie cez ČSOB by na ich účet v deň odoslania v Slov. B. Na druhý deň,nikde to nebolo napísané.. Ale ďakujem
14. Septembra 2019
Marie was very happy with the arrangement & colours of the flowers you supplied on my behalf. It gives me the confidence to order from you again in the future. Thank you
14. Septembra 2019
Perfect service and beautiful flowers.
14. Septembra 2019
Druhý nákup a opět spokojenost. Kytice splnila svůj účel :-)
14. Septembra 2019
Superb
14. Septembra 2019
Ruže boli pekne naaranžované v kytici aj s doplnkovou zelenou, farba zodpovedala objednávke. Doručenie prebehlo v case 2 hodín po zadanom case v objednávke, pani sa ospravedlňovala. OK, akurát by možno bolo lepšie ak by sa čas v objednávke označil len za orientačný :) plus obdarovanej bolo do telefónu povedané, že sa jej bude doručovať kytica, čo trosku pokazilo moment prekvapenia - stačilo by povedať zásielka :) kartička s odkazom bola pekná a vypísaná uhladnym písmom, takže vôbec nevadilo, že nebola tlačená :) floru online hodnotím veľmi kladne a určite vás odporučím známym :)
14. Septembra 2019
Květina byla doručena na čas a byla moc hezká. Vše proběhlo hladce.
14. Septembra 2019
very pleased with the service
clear web page and instructions as well as direct contact no matter is not made via phone or personal visit.
well done
14. Septembra 2019
Vše proběhlo dobře.
14. Septembra 2019
Perfektní
14. Septembra 2019
Ok
14. Septembra 2019
vse v poradku
13. Septembra 2019
super
13. Septembra 2019
Ďakujem. Veľmi dobre všetko. Avšak nabudúce, poprosim dodať v presnom čase, nie o 30min skorej, aj keď to nebol problém.
13. Septembra 2019
Spokojenost ?
13. Septembra 2019
Super..???
13. Septembra 2019
Vše proběhlo jak bylo domluveno,velká spokojenost,děkuji.
13. Septembra 2019
Takhle...Ta kytice je vážně hodně pěkná, klobouk dolů. Ve vzkazu byla jedna chybka, ale čert to vezmi, byla aspoň legrace. Jen úplně nerozumím tomu systému doručení. Já původně myslel, že dorazí někdo do vás, tzn. cizí element, autem ve 13:30, předá choti květinu a ona bude překvapena a zmatena, čímž bude navozena romantická situace. Místo toho přinesla květinu v 11:03 paní Prátová z květinářství odnaproti. Což o to, je to moc hodná paní a předala to skvěle, dokonce i ten čas byl ve finále lepší, neboť nám přesně v tuto dobu začínal před patnácti lety obřad, takže náhoda je otcem dobrých konců, ale chyběl mi tam ten element doručení neznámým člověkem, rozumíte-li mi. Jednoduše-kdybych tohle věděl, objednám si kytici v květinářství u paní Míkové a řeknu, ať jí přinese paní Prátová. A to já právě nechtěl, doufal jsem v onoho neznámého posla a byl přesvědčen, že dojede, zvlášť, když tam byl ten příspěvek na dopravu (což nepíšu proto, že bych ho chtěl zpět, to ani náhodou). Čili nikoliv materiál, nikoliv provedení, ale idea byla narušena:).
Ale on to je vlastně detail, proběhlo to po té čistě technické stránce úplně skvěle. Takže díky moc a určitě vás budu při potřebě kytice či květiny nadále kontaktovat:).
Ať se daří.
PV

P.S. jen bych si vlastně potřeboval dojasnit - jak je to tedy s tím doručováním?:) Sám sobě jsem si to vysvětlil tak, že po Praze vy a mimo voláte do spřátelených květinářství. Je to tak?
13. Septembra 2019
Vše v pořádku.
13. Septembra 2019
Ďakujem ste super
13. Septembra 2019
Skvělý servis. Krásné květiny. A dodání na cas. Rozhodně Vaše sluzby zase vyuziji
13. Septembra 2019
Vždy bezproblémové doručení a v čas..
13. Septembra 2019
Vše proběhlo v poříku. Děkuji
13. Septembra 2019
Very helpful. Thank you.
12. Septembra 2019
Thank you so much for your good service ☺️??
12. Septembra 2019
Super
12. Septembra 2019
Vše v pořádku
12. Septembra 2019
Skvělá domluva, rychlost dodání vřele doporučuji
12. Septembra 2019
Tak ako vždy spokojný. Kvety pekné a doručené presne na čas. Ďakujem.
12. Septembra 2019
Vše proběhlo v pořádku. Květiny byly krásné. Bála jsem se, že malá kytice bude hodně malá, ale vůbec ne. Opravdu nádhera. Maminka byla nadšená a zatlačila slzu :) kurýr milý a květiny doručeny včas. Děkuji
12. Septembra 2019
This was a very good and fast service! I highly recommend. Especially being a US citizen and not knowing what flower service to use in Slovakia.
12. Septembra 2019
Veľmi ústretoví ľudia, ktorí konzultovali so mnou telefonicky moju objednávku. Na čas bola urobená donáška. Odporúčam tieto služby.
12. Septembra 2019
spokojenost
12. Septembra 2019
Rychlost, přesnost.
Super, určitě ještě využiji.
11. Septembra 2019
Rychla sluzba a pouziva paypal. Plne spokojen
11. Septembra 2019
spokojny :)
11. Septembra 2019
Perfektni služby dekuji
11. Septembra 2019
Super služby :)
11. Septembra 2019
Boli ste úžasní a predovšetkým včasní. :)
11. Septembra 2019
Dekuji za rychle doruceni
« 1 2 3 4 13 26 38 50