RADI VÁM PORADÍME na tel .:
(+421) 0948 166 017
košík: 0 ks
celková cena: 0.00 €
0
Dokončiť objednávku

Recenzie Flora-online

Hodnotenie našich zákazníkov


Chcete poslať kyticu a neviete komu zveriť Vaše chystanej prekvapenie? Rozhodnite sa podľa skúseností ľudí, ktorí si tovar zakúpili pred vami na našom eshope Flora-online. Ku každému nákupu totiž môžu jeho majitelia - naši zákazníci písať recenzie a pomocou 3 úrovní vyjadriť svoju spokojnosť.

Hodnotenie nájdete nižšie na tejto stránke.

Ako to funguje?

Každý, kto na Flora-online.cz nakúpi, môže hodnotiť. V hodnotení skutočných majiteľov spočíva jeho najväčší pridaná hodnota - môžete si byť istí, že čítate nezaujatú recenziu, ktorá vychádza z reálnych skúseností s našimi službami v doručovaní kvetov.

Chcete tiež hodnotiť? Stačí vytvoriť objednávku na našom e-shope. Po doručení kytice Vám zašleme jednoduchý dotazník do vášho emailu.

Môže sa samozrejme stať, že narazíte aj na hodnotenie bez slovného komentára (majú len hviezdičky, pretože ich majitelia nepridali text). Recenzia nám pribúdajú každým dňom a my vám za to ďakujeme!

Váš spoľahlivý doručovateľ kvetín Flora-online.cz

« 1 2 3 4 5 7 9
16. Novembra 2018
Kytica bola mala vzhladom k cene, aj ked som objednal velku....
15. Novembra 2018
Kytice a předání super, ale zaplatil jsem si expres dodání do hodiny a trvalo to hodinu a půl.
14. Novembra 2018
Děkujeme.
14. Novembra 2018
OK :o)
14. Novembra 2018
Vyborna komunikace, bezproblemove dodani, krasne provedeni - doporucuji a rada sluzeb opet vyuziji!
14. Novembra 2018
Děkuji za profesionální službu.
14. Novembra 2018
Very happy always on time !
13. Novembra 2018
+
• Široká nabídka produktů
• Příjemné webové stránky
• Velmi rychlé vyřízení zakázky
• Příjemná a vstřícná paní/slečna na "Help Link"

-
• Malinko větší ceny. Nicméně za kvalitu se platí. :)

13. Novembra 2018
Very good guys. Wish you a 100 years of success
13. Novembra 2018
Fast delivery and beautiful bouquet ? Thank you!
13. Novembra 2018
Perfektní!
13. Novembra 2018
perfect
13. Novembra 2018
Skvela praca ! Dakujem !
13. Novembra 2018
Již třetí kytka co jsem si objednala, nejlepší a ochotný. Veliká spokojenost a milý přístup. Květiny nádhera, děkuji!!!
13. Novembra 2018
super
13. Novembra 2018
Spolehlivé dodání.
12. Novembra 2018
Květina byla doručená o hodinu a třičtvrtě dříve, než bylo objednáno, což vzhledem k tomu, že jsem byla doma, nepovažuji za mínus, spíš za plus (ale dokážu si představit, že by to někomu mohlo způsobit komplikace) :) kytička udělala velkou radost. Nevypadala sice skoro vůbec jako na fotografii (eustoma+frézie), zpočátku mi to připadalo, že je v kytici méně frézií než by mělo být, ale ve skutečnosti byla kytice málo nakvetlá (čerstvá) a proto působila jinak. Jako celek je ale krásná a bohatá a alespoň vydrží déle a jsem si jistá, že až se všechny kvítky rozvinou, bude ještě krásnější :) Moc děkuji za skvělé služby, které určitě znovu využiji ke konci tohoto týdne, kdy budu objednávat kytici pro babičku k 80. narozeninám :)
12. Novembra 2018
Po druhé objednávce od vás opět velmi spokojen s rychlým a přesným dodáním dle zadaných požadavků.
12. Novembra 2018
Perfect, on time and (for what I've been told) the flowers are amazing!
12. Novembra 2018
Great and simple service
12. Novembra 2018
vše ok
12. Novembra 2018
Vyborny servis, ochota, rychle jednani a opravdu splneni vsech prani zakaznika. K doporuceni!!!
12. Novembra 2018
spokojen
9. Novembra 2018
Spokojenost ;-)
8. Novembra 2018
Jo super
8. Novembra 2018
Přečtěte si moji minulou e-mail na kterou jsem zatím nedostal odpověď. Problém s přihlášením. Jinak vše OK.
Karel Cymbal.
8. Novembra 2018
Rychle vyřízení mé objednávky v daný termín. Vzájemná komunikace. Prfesionalni přístup, spolehlivost.
8. Novembra 2018
Velmi spokojen budu vasich sluzeb vyuzivat i nadale
7. Novembra 2018
upozorniť skôr na zmenu kvetov
7. Novembra 2018
Vše v pořádku, děkuji
7. Novembra 2018
Doručení bylo rychlejší, než zvoleny čas (o cca 40 minut). V tomto případě to ale neznamenalo obtíž.
7. Novembra 2018
Super presne na cas a nadherna kytka děkujeme
7. Novembra 2018
Ďakujem za profesionálne vybavenie mojej objednavky.
7. Novembra 2018
V pohode. Spokojnost. Odkaz mohol byt krajšie napisany... ???????
7. Novembra 2018
Привезли на час позже
5. Novembra 2018
Velmi rychle vyrizena objednavka, vcetne doruceni. Kyticka byla krasna a udelala radost. Skvele, ze muzeme nasim nejblizsim udelat radost i kdyz jsme vzdaleni par tisic kilometru daleko. Dekujeme
1. Novembra 2018
Se službami vaší firmy jsem maximálně spokojen. Využil jsem vás již několikrát a vždy se to setkalo s úspěchem. Máte překrásné květiny, které každou obdarovanou ženu vždy nesmírně potěší :-) Děkuji
29. Októbra 2018
Spolehlivě a správně vyřešeno. Dodáno včas, kytka byla v pořádku.
29. Októbra 2018
so good all!
29. Októbra 2018
Nadherne kvetiny ....mohu vrele doporucit ?
28. Októbra 2018
Posílám Vám vřelé díky.
26. Októbra 2018
Great!
26. Októbra 2018
Jako vždy perfektní servis.
26. Októbra 2018
vše v pořádku, jsem plně spokojen..
26. Októbra 2018
Byla jsem spokojna, dekuji.:)
26. Októbra 2018
Celkove spokojenost, i kdyz doruceni bylo o 2h pozdeji nez pozadovany cas.
26. Októbra 2018
Dakujem za dorucenie kytice pre moju mamu a tiez dakujem, ze sa u vas da zaplatit kartou alebo paypal. Pri nakupe zo zahranicia je to velmi vyhodne.
25. Októbra 2018
Highly recommend!! Beautiful fresh flowers and prompt and amazing services.
25. Októbra 2018
Prima
25. Októbra 2018
Vše v pořádku
25. Októbra 2018
Se sluzbami Flora Online jsem nadmiru spokojena. Objednavka je vzdy vyrizena na minutu presne. Vzhledem k tomu, ze ziji v zahranici, nemam moznost se ucastnit dulezitych rodinnych udalosti a jubilei. Flora online mi umoznuje byt alespon trochu pritomna, kdyz mi blizci oslavuji. Katerina Hruba
25. Októbra 2018
Kytička nádherná,splnila nad míru očekávání.Pokud bude příležitost,určitě využijeme vašich služeb.
Děkujeme :)
22. Októbra 2018
Předpokládám, že bylo vše v pořádku, nebyla jsem účastnice obřadu, každopádně děkujeme za spolupráci. vepřeková
22. Októbra 2018
Jako vždy,perfektní službs
22. Októbra 2018
Krasne kvetiny a ten kdo dorucil kvetiny byl prijemny
22. Októbra 2018
dodáno v požadovaném čase
22. Októbra 2018
very professional service
22. Októbra 2018
Velmi dobre!
22. Októbra 2018
Super dekuju mooc za doruceni
22. Októbra 2018
Vše v pořádku.
« 1 2 3 4 5 7 9